Newsfeed

Feskarn: With more balanced sound quality…..

Feskarn - Raven's Way

Ferskarn is a folk/pagan/viking metal solo band from Uppsala, Sweden. Feskarn started to make metal in 2010. Before this project he made a lot of electronic stuff.

On February 5th the band will release their new album Raven’s Way.

With a all-new (studio gear, Ibanez guitar, soundcard and upgraded software), Raven’s Way will have higher quality delivering a lot of Viking elements with troat singing, choirs, shaman drums and mouth harps. 14 tracks featuring experimental folk elements with mostly black metal and more balanced sound quality.

The album will be released in a standard version and as double CD limited edition of 100 copies with unreleased remastered songs.

Tracklist:

Standard CD:

1. Ravens Way

2. Broken World

3. Sigur

4. Vägen framåt

5. Parasite

6. War

7. Relics from the Past

8. Livets tid

9. Golden Age

10. Strong from Nature

11. Destroyed

12. Yggdrasil

13. The Frost of the Fallen

14. Ein bier

Bonus Cd for the limited Edition:

1. Celtic Fist

2. Ninja Punch

3. Ghost Of The Seas

4. Warriors From The North

5. Skogens Supande Folk

6. Doomed On Iland

7. Gryningens Slag

8. Art Of Pain

9. Blodspill

10. Hidden Paradise

11. Ölvisan (Old Demo version)

12. Gurgla Ner Brännvinet

13. Suffering Souls (1st Feskarn recording ever)

Line-up:

Vocals, Guitar, Bass, Drums by Feskarn (Niklas Larsson)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*