Newsfeed

Hæka: Featuring fine vocals and intriguing guitar work…..

Hæka - Outer Space

Hæka is a prog band from Milano in the northern part of Italy. The band was formed by Vitorio Zambon (guitars, vocals), Alberto Guglielmo (bass), Jacopo Scibilia (drums) and Madrta Ceccarini (vocals, guitars, synths) after taking part in independent projects beforehand. They release the first effort Outer Space some months ago as a concept album. Soon Outer Space will be followed by a second album currently being recorded. The music is a blend of progressive psychedelic and art rock, featuring fine vocals and intriguing guitar work. The first song Stable As Change is dreamy and jazz drenched and with nice male and female vocals and some very nice guitar licks.

Tracklist:

1. Stable As Change (8:03)

2. From Above (6:46)

3. Shadow (7:27)

4. Outer Space (9:40)

Total Time 31:56

Line-up:

Marta Ceccarini – guitar, vocals, synths

Vitorio Zambon – guitar, vocals

Jacopo Scibilia – drums

Alberto Guglielmo – bass, vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*