Newsfeed

Ivy Gold: OUT OF THE BLUE – FOR YOU!

Ivy Gold - Six Dusty Winds

Female fronted bluesrock feat. Manou, Tal Bergman (Joe Bonamassa, Billy Idol, Rock Candy Funk Party, a.m.m.), Sebastian Eder (Avalon), Kevin Moore (Jennifer Rush), Anders Olinder (Glenn Hughes). The album Six Dusty Winds will be released Mars 13th. The track Six Dusty Winds,

OUT OF THE BLUE – FOR YOU! Perhaps art is at its best when it comes from way out of the blue. From culture, with no specific reaction in mind or suggested, just the creative flow, flowing to wherever it arrives. Creativity for the sake of life! The track This Is My Time,

At first glance, the Ivy Gold experience is about the striking, sensual singer, Manou, with ballsy, full voice, personal and touching, one wonders from whence comes that energy bomb she’s spewing from and from whence one could get some of the same. We suspect it doesn’t come from a pill or everyone would be doing it, right? Retribution, Storyline, female fronted contemporary blues rock.

Manou’s golden boys are as mentioned above Tal Bergman (Joe Bonamassa, Billy Idol, Rock Candy Funk Party, a.m.m.), Sebastian Eder (Avalon), Kevin Moore (Jennifer Rush), Anders Olinder (Glenn Hughes)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*