Newsfeed

Running Bot: Run away from a top secret biohacking laboratory!

Running Bot - Pandora

The Running Bot states, «We are all victims of large-scale experiments, We don’t know who we are or where we come from,Our whole life consists of trying to understand why all this ?…».

Russian Synth Metal band Running Bot released their debut single Pandora. The release was recorded at Ivolga Studio, mixed/mastered by Andrey Ivanenko and released by Russian Patriot Label.

No one knows exactly when Running Bot was formed beside that they came from Novosibirsk, Russia. The guys themselves tell that they run away from a top secret biohacking laboratory. The band members are RM1X v 1.3 (vocal) JSI v2.1 (guitar) AL5RF (bass guitar), IK3 beta (keyboards) and G2BB (drums).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*