Newsfeed

Echelon: With new vision of creating their own music style…..

Echelon - Поехали

Russian modern industrial metal band Echelon released their new album Поехали (Go). The new release represent the band new vision of creating their own music style without any influence of Dutch Industrial — 100% pure new Russian Industrial style. The release was mixed/mastered at Slaughtered Studio and released by Russian label Patriot.

Tracklist:

1. На Взлёт (Take off) (Intro) 01:49

2. Поехали (Let`s go) 04:16

3. Особенный Путь (Special way) (feat. Alena Meta) 04:11

4. Течение Времени (The flow of time) 03:54

5. Я Астероид (I’m an asteroid) (feat. Valentina) 03:42

6. Вечный Круг Жизни (The eternal circle of life) 05:06

7. Ничего нет дороже любви (Nothing more precious than love) 04:08

8. Эшелон (Echelon) 03:49

9. Действуй (Take action) (feat. Valentina) 03:36

10. Пепел (Rammstein cover) 03:13

11. Клетка (The cage) 04:35

12. Полёт Окончен (The flight is over) (Outro) 00:58

13. Ничего нет дороже любви (Nothing more precious than love) (acoustic) (feat. Alena Meta) 04:11

14. Течение Времени (The flow of time) (english) (feat. Freng) 03:54

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*