Newsfeed

Perfect Storm: Extremely dynamic and adventurous band…..

Perfect Storm - No Air

Perfect storm is an extremely dynamic and adventurous Dutch rock band founded in Groningen, with influences from a wide spectrum of musical genres. With smashing guitar riffs, driving drums, tight bass lines, velvet voices and enchanting piano parts this new project brings the musical landscape an irresistible whirlwind from high and low pressure areas. The band have definitely their own sound and the keys are often very subtle. Some time they are very heavy but this is contrasted with some parts with pure melody, and as a bonus a clever use of electronic makes the band stand out in the crowd. The new album No Air was released some days ago.

Tracklist:

1. Strength (8:18)

2. The Search (6:55)

3. Sun For Life (8:08)

4. Hope (7:41)

5. No Air (6:55)

6. Mind’s Eye (6:15)

7. How It Ends (9:34)

Total Time 53:46

Line-up

Gert-Jan Schurer – Guitars

Ard Offers – Vocals, keys

Adel Saflou – Vocals

Hiske Oosterwijk – Vocals

Jesse Bosman – Drums

David Klompmakers – Bass guitar

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*