Newsfeed

Ho Chi Minh: With successful crowdfunding campaign and the celebration of their 20th anniversary…..

Ho Chi Minh - This Is Hell

Hồ Chí Minh led the Việt Minh independence movement from 1941 onward, establishing the Communist-ruled Democratic Republic of Vietnam. Near 60 years later the Ho Chi Mihn was established in Portugal but this time Ho Chi Mihn was an independent metal band!

After a successful crowdfunding campaign and the celebration of their 20th anniversary, Portuguese metallers Ho Chi Mihn are back with a new album, This Is Hell was released yesterday.

Line-up:

João Ramos – Vocals/Progs

António Aresta – Guitar

João Rosa – Guitar

Pedro Reis – Bass

Arlindo Cardoso – Drums

Tracklist:

Break It

Wasted

I Guess You Know

Let Them Suffer

Stay Away

Staring At You

Paralyse

Crawling

Deep But Close

Scars

This Is Hell

Let It All Burn

Credits:

Recorded, engineered and mixed by Tiago Canadas  Poison Apple Studios    

Master by Jeff Dunne

Produced by Vasco Ramos

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*