Newsfeed

Iridians: From beautiful Puerto Madryn…..

Iridians - Enuma

Iridians is a metal band from the city of Puerto Madryn, Chubut, Argentina. With influence and musical styles that go between progressive / alternative metal, metalcore and djent. They initially released an Ep When On High under another band name, Enuma Elish. They then changed their name to Iridians for patent reasons and released the LP Enuma some weeks ago.

Tracklist:

1. Intro (1:24)

2. Incel (3:34)

3. Lo Mejor De Mi (6:40)

4. Mi Alma Inmortal (5:48)

5. Venganza (5:03)

6. Desde El Abismo (6:33)

7. Indispossed (5:44)

8. Meseta (4:20)

Total Time 39:06

Line-up:

Martin Basseni – guitar

Borja Marcora – guitar

Rolo Cardoso – bass

Luis Lescano – drums

Esteban Videla – vocals

   With

Federico Bermudez – sax (3)

Maximiliano Pistara – keys (1)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*