Newsfeed

Incursion: Old band with new music…..

Incursion - The Hunter

Incursion has burst onto the traditional heavy metal scene. The band has released their debut six-song EP – The Hunter. Incursion consists of original members Maxx Havick and Michael Lashinsky on guitars with Buddy Norris on drums. The lineup is completed by Stone Jamess on bass and Steve Samson on lead vocals.

The track list:

                     I: The Hunter: Prologue

                    II: Warrior Of Destruction

                    III:  Guiding Faith

                    IV:  Fade To Black

                    V:  Kingdom Of The Dead

                    VI:  The Hunter:  King Of All The Land

The US band Incursion was originally active between 1982 and 1986, which returned its activity back in 2018. Ready to assault you with their new wave of traditional heavy metal, Incursion have released The Hunter on CD and vinyl this fall some days ago

The album is  recorded at Alpaca Ranch Studios (Winter Park, FL), additional recordings at Samson Pro Studios (Nashville, TN) and Daylight Studios (Nashville, TN). Mixed by Jorg Uken at Soundlodge Recording Studio (Rhauderfehn, Germany) and mastered by Jorg Uken, engineered by Chris Short.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*