Newsfeed

Non Serviam: Creates a sonic collage of experimental of various genres…..

Non Serviam – Le Coeur Bat

The band Non Serviam states, «Electronihilisme, sludge industriel, anonymat et misanthropie. Fuck off and die».

The multi-talented, genre hopping anonymous collective Non Serviam have teamed up with label Code666 to bring forth another masterful release, blurring lines between genres and going beyond the boundaries that restrain them. Non Serviam creates a sonic collage of experimental, black, doom, grindcore, crust and industrial metal while staying within the framework of a baroque influence that will assault the auditory senses in the form of one of the most brutal and extreme releases of the year.

Le Coeur Bat (The Heart Beats) is comprised of 8 tracks which delve into the deepest pits of the universe and worse even still, the darkest corners of the mind!

1. Le Coeur Bat

2. Infanticide 07:00

3. Nights in Black Masses (Interlude)

4. Salem 07:00

5. S’Evaporer (Instrumental) 07:00

6. I Watch You From Afar

7. Inno Individualista (Cover) – Album version 03:00

8. Je Contre (Demo) 09:18

This psychosis inspiring album will be available on all major platforms digitally as well as digipack CD and yellow vinyl on April 23rd.

Non Serviam adds: «It’s a chance for a project like Non Serviam to benefit from the expertise and scouting talents of Code666. It is indeed one of the rare labels that has offered in the last decades the possibility to get under the spell of some of the best Black Metal bands from around the world, that is to say for us the most experimental and consequent ones, among which some of our inspirations (Ephel Duath, Imperial Triumphant, Negură Bunget, Aborym, Amesoeurs, Vampillia».

«Le Coeur Bat is an album that has been delayed many times, and has suffered greatly from the current pandemic crisis, it must now be released, like all of us. Long live the devil who threatens this world of money, cops and viruses – The old world has to burn».

Ô World, Ô Work ! taken from Work/Live improvisations Vol.1, to be released as a 2xCD on Trepanation Recordings on the 1st of May 2021.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*