Newsfeed

Pure Obsessions & Red Nights: Something like a beautiful, tasty fruit with a razor blade inside!

Pure Obsessions & Red Nights – Wolf Children

Pure Obsessions & Red Nights describe themselves as «Something like a beautiful, tasty fruit with a razor blade inside».

Just after Mr Strangler Trilogy, the band Pure Obsessions & Red Nights comes back with the 1st chapter of a new Trilogy, recorded with Chris Vrenna (ex NIN and Marilyn Manson). Pure Obsessions & Red Nights with the track Wolf Children,

Tell me, where have you been, alone in the dark ?

Lay down and make it yours

This shelter, I give you all

Surviving by your own, avoiding humans…

How was your life alone ?

Come on, we wanna know

You have seen some many things

That you can’t unseen.

Once destructable, you are now invincible.

It’s the rise of our kind

We carry in our hearts

His memory, this can’t be stolen

Come on join us now

You will have your revenge

I promise you that

This is your shelter

We will keep you safe from harm

It’s the rise of our kind and you are one of us

Already a Strangling.You are one of us

This is your shelter now

We will keep you safe from harm

We are the Stranglings, Chapter I ( March 2021 )

In the 3rd Act of the Mr Strangler trilogy, published in 2020, the serial killer lost his life, condemned to death. Shortly before his execution, Strangler became a messiah for an enigmatic community called The Stranglings and led by The Guide.

Traveling from city to city, the community continues to grow, joined by a growing number of people fleeing the modern world in search of a better life and meaning in their existence.

Their name, The Stranglings, comes from a tribute to Mr. Strangler, who became a symbol of freedom, and their feeling of being strangled by society.

A new trilogy begins ! The Stranglings Trilogy

It’s time to live your life, join the Stranglings now !


For this new opus, the band teamed up with Chris Vrenna. The American musician and producer distinguished himself as the legendary drummer of Nine inch Nails then Marilyn Manson and worked with the greatest (U2, David Bowie, Smashing Pumpkins, Metallica, Rammstein …).
The finalization of the album was done with Brian Lucey (Depeche Mode, Arctic Monkeys, Ghost…) who took care of the mastering.
Philippe Deschemin, composer and singer of the band, oversaw the production of the album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*