Newsfeed

Sleeping Pandora: With much delicious, tasty and relaxed music…..

Sleeping Pandora - Lifting Water

Lifting Water is a huge record with more than 88 minutes of music, and the band behind that music is Sleeping Pandora and this band is the brainchild for Mathias Rosmann from the band Cosmic Fall.

Berlin guitarist Mathias Rosman states, «Meeting somewhere in a place in time and space occupied by Pink Floyd and Ashra – spacey and meditative instrumentals». Gianluca Brotini stated on You Tube about Lifting Water a month ago, «Dear Sleeping Pandora, i love your music, for me it is absolutely amazing! Congratulations!!! Continue on this way! It is the right way!!!!!»

Tracklist:

1. Resin Bath (12:36)

2. Supraleiter (11:24)

3. Land Of Trees (12:22)

4. Dawn At Sea (11:37)

5. Sunshore (11:55)

6. Spiral (11:15)

7. Wish (16:54)

Total Time 88:03

Line-up

Mathias Rosmann (Cosmic Fall) – All instruments

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*