Newsfeed

Zac Crye: With a blatant warning…..

Zac Crye – All The Same

A solo project in the truest sence of the word, with each instrument being performed by Zac Crye, guitarist and vocalists for Phoenix, AZ Stoner Rockers Hudu Akil.

«This ain’t no obsession, this is possession of my soul». A blatant warning from the track Possession, off of Zac Crye’s debut, 2013 ep, Three Finger Lid.

Now Zac Crye is back, dropping his sophomore release on April 16th, All The Same – a five track stoner rock EP with psychedelic elements to accent. Solely composed and recorded by Zac, Crye this recording is a full demonstration of his musical fortitude and songwriting prowess that takes you deep within the realm of Zac Crye!

In addition, Zac will be releasing a video for the title track All The Same on February 12th. The teaser clip can be viewed here:

Zac Crye adds – «I’ve been making songs this way in my home-studio for years, and this is the first time that I’ve taken the process into a legit studio. I had such a good time making the album, I’m already in the studio recording the follow-up EP».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*