Newsfeed

Epochal Lips: A group of accomplished musicians….

Epochal Lips - Revealed

Epochal Lips is a group of accomplished musicians who are multi-talented and have been performing together for over ten years. Depending on the arrangement, Cord Hamrick may be playing electric guitar or keys in addition to singing lead, while T.Jay Bowling provides backing vocals and guitars or percussion, Matt Carnes supplies percussion, bass or electric guitar and Katie Borden sings and plays bells, chimes and synths.

Tracklist:

1. Carnival (4:26)

2. Unseen (6:20)

3. This Our Exile (8:10)

4. I Am That Man (4:56)

5. Seeing It Now (4:07)

6. Fight On (7:36)

Total Time 35:35

 Link:
Facebook

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*