Newsfeed

Sea Sleeper: Post-metal band with a healthy passion for death metal….

Sea Sleeper - Nostophobia

Metal Assault Records is the label behind the band Sea Sleeper, and Sea Sleeper are a Portland post-metal band with a healthy passion for death metal. Their unique sound derived from bands like Gorguts, Gojira, Mastodon and Blut Aus Nord. They meld a variety of genres but remain wonderfully coherent. The band are pleased to announce that they will release their highly anticipated debut record Nostophobia, meaning an abnormal fear or dislike of returning home.

ea Sleeper formed out of the primordial ooze of heavy. Playing in projects together for more than a decade, their work together has crafted something powerful. The track George Van Tassel,

George Van Tassel may not be familiar to everyone so a little info is probably appropriate. Ufology is the investigation of unidentified flying objects (UFOs) by people who believe that they may be of extraordinary origins (most famously, extraterrestrial alien visitors). The roots of this pseudoscience date back to the late 1890s but began to truly flourish after World War II. The lineage of ufologists is a long and colorful one, and certainly one of the more colorful and influential exponents was the man for whom this new song was named, American author George Van Tassel (1910-1978).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*