Newsfeed

Illness: With some samples from real mentally ill patients!

Illness - Schizophrenic Kingdoms

Today is Black Schizophrenic Metal on the menu! Schizophrenic Kingdoms is the 20th anniversary album, features 4 tracks plus one cover from Norwegian black metallers Thorns, and have some samples from real mentally ill patients taken at the mental hospital!

Tracklist:

1. Entrance

2. Insanity

3. Black Schizophrenic Metal

4. Kingdom of Rats

5. Ærie Descent (Thorns cover)

Line-up:

Gulnar – Saws, Axe, Screams, Necropulse, Bones, Injections

Carrion – Bones, Injections

Aro – Axe

Nerexo – Death hammers (session)

Credits:

Recorded, mixed and mastered at Paranoic Abyss Studios 2019. Music by Gulnar and Carrion, Lyrics by Gulnar except for Ærie Descent by Thorns. Executed by Gulnar. Logo by Astowidad

For fans of Mysticum, Dark Space, Thorns, Mayhem, Dimmu Borgir, Mgła, Carach Angren…

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*