Newsfeed

Dr. Schafausen: Filmed on location in Tokyo, Japan….

Dr. Schafausen - My Beautiful Girl

Italian dystopian project Dr. Schafausen has released the first material from the upcoming debut album Waiting For Tomorrow, set for release on March 9th 2021. It comes in the form of an official video for My Beautiful Girl which was filmed on location in Tokyo, Japan.

Here’s the official description for the track; «My beautiful girlfriend was suffering from a mental illness and heavy depressions back in the eighties and took her own life in 1989 at the age of just 24. Today I was going through my old record collection and found a little paper inside The Cure’s Disintegration album sleeve. It was an old handwritten note by her with some drawings. Beautiful painted red and purple flowers, many little hearts with my name written a hundred times and the words: there was nothing in the world that I ever wanted more than to feel you deep in my heart».

«I immediately searched on Google and found out it are words to this song. I listened to it all morning. I got so close to her today because of this song. These words describe how she felt, how ill she was. How she struggled with being alive. But it also finally tells me how much I was wanted and how much she wanted to stay with me and see me with her for all life. I am sure she listened to this song a thousand times. She is my hero and she is free now. This afternoon I visited her grave and brought her red and purple flowers. I also gave her back her Disintegration album wrapped up in plastic, close to her where it belongs. The note is in my closet forever. Sorry, but the boys sometimes cry».

Dr. Schafausen are:

Slava Antonenko – Vocals | Michael Pahalen – Guitars | Dr. Schafausen – Bass & Vocals | Anatole Lyssenko – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4914 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*