Newsfeed

Indus Valley Kings: From the dawn of time….

Indus Valley Kings - Indus Valley Kings

From the ancient deserts…

From the dawn of time…

Indus Valley Kings offer their heavy, down-tuned music to rock the souls of a modern civilization. The Indus Valley Kings sound has been compared to Kyuss, Corrosion of Conformity, Helmet, and ‘70s era Black Sabbath.

American stoner metal band Indus Valley Kings released their debut self-titled album. The album was recorded live at Shorefire Studios in Long Branch, NJ by Joe DeMaio, and mastered at Sage Audio in Nashville, TN by Steve Corrao.

Indus Valley Kings is a heavy stoner-metal trio from Long Island, New York. The band was formed in 2018 by Billy Fridrich (guitar/vocals) and Danny Lofaro (drums).

In 2019 Jonathan Lesley Habers (bass/backing vocals) joined the band and the lineup was completed.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*