Newsfeed

Magefa: With great reaction on Spotify and YouTube!

Magefa – Exenteration

Magefa have since 2014 been offering death metal from Frankfurt, Germany, na dthe name Magefa comes from Hebrew and means plague, and that are a suitable name for a death metal band in my opinion. Exenteration is their new album and here are the track Instrument Inside,

Exenteration is a surgical procedure involving removal of the entire globe and its surrounding structures. The first single, Instrument Inside, was released last year and received a great reaction on Spotify and YouTube from Metal fans around the world.

Tracklist:

1. Impressions Of Dying

2. Instrument Inside

3. ECMO

4. Exenteration

5. Abdominal Section

6. War Paradise

7. Cloud Nine

Links:
Facebook

Distrokid

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*