Newsfeed

Honoris Causa: International gothic metal band…..

Honoris Causa - Reaching For Darkness

International gothic metal band Honoris Causa released their debut EP Reaching For Darkness. The release was recorded at Porto Di Mare Migliavacca Studio and mixed/mastered by Antoni Maurin from Fakers Studios.

Honoris Causa was formed in 2020 during the COVID pandemic by Carlo Ariakas Migliavacca from Italy and Lucia Lucyanna Leškovská from Slovakia both located in Prague (Czechia). After the album was recorded, Jesse Valle from Finland and Lia Blackmoon from Slovakia joined the band as guitarists. These days the band are finalizing their first Full-Length album that should be released in 2021

Tracklist:

0:00​ 1. City with no Heart

5:09​ 2. The One

9:44​ 3. Wine and Silence

13:15​ 4. Stone Bed

19:12​ 5. Grim Reaper

22:32​ 6. Falling (Lacuna Coil cover)

Line-up:

Lucia Lucyanna Leskovska: Vocals

Carlo Ariakas Migliavacca: Guitars, Bass, Keyboard and drums programming

Jesse Valle: Guitars

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*