Newsfeed

Occult Hand Order: Strikes, psychedelic, vibrates the fuzz to the bottom of the skeletons…..

Occult Hand Order - The Chained The Burned The Wounded

Heavy are the riffs. Dark are dreams. The trio strikes, psychedelic, vibrates the fuzz to the bottom of the skeletons. Occult Hand Order shakes souls and bodies by their stoner music. The Chained The Burned The Wounded is the new release from the band Occult Hand order. The track Wound,

Occult Hand Order is a Stoner – Hard Psych Band from Lyon (France). The trio formed back in 2018 around the love of fuzz and heavy riffs. Influenced by iconic band such as Mars Red Sky, Monolord, Electric Wizard or Black Sabbath, they are ready to make you feel the sound and get you through a landscape of psychedelism.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*