Newsfeed

Stvor: Check it, share it….

Stvor - Blue

The band Stvor states, «Our first animated music video for the single Blue. Check it, share it, give us your feedback!».

Lyrics:

A sound

Of waves

Crushing

And they take

Me away

Far away

Into the blue

We’re born

Alone

And we die too

And the death

It takes

Me away

And saves me

Now I’m walking all alone

Into the distance

And the end waits for me

Around the corner

To take me and save me

The ocean

It cleanses

All the dirt that we made

Will you be

My death

To take

And save me?

Now I’m walking all alone

Into the distance

And the end waits for me

Around the corner

To take me and save me

Save me!

Now I’m walking all alone

Into the distance

And I will wait for you

Around the corner

To take you and save you

Serbian alternative/groove metal band Stvor released their new single Blue. The single was recorded, mixed and mastered by Miloš Mihajlović (Blaze Studios).

Stvor was formed in 2014 at Belgrade, Serbia. The band released their debut full length self-titled album in 2016. After several changes in the rhythm section, the band’s current lineup is Vojislav Višić (vocals), Uroš Đorđević (guitars), Ilija Kojović (bass) and Ivan Blagojević (drums). These days the band is working on a new material which is planned to be released in 2021.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*