Newsfeed

Arion: Famous for their majestic melodies and lush arrangements…..

Arion - I Love To Be Your Enemy – Vultures Die Alone

I Love To Be Your Enemy is likely the band’s heaviest song released to date. The track is taken from the band’s upcoming album Vultures Die Alone, which will be released on April 9th on AFM Records.

After skyrocketing out of nowhere to the public eye as teenagers with the Finnish Eurovision qualification program UMK and their impressive debut EP and subsequent album Last Of Us (2014, Ranka Kustannus), Finnish melodic metal stalwarts Arion took their operation to next level with the internationally released sophomore long player Life Is Not Beautiful (2018, AFM Records) and its singles, including the Spotify hit At The Break Of Dawn (featuring Elize Ryd of Amaranthe fame).

This, and a string of jaw-dropping live performances in places like Helsinki’s prestigious Tuska Open Air Metal Festival and Japan’s legendary Loud Park festival have already proved Arion has everything it takes to be an international powerhouse in melodic metal. Famous for their majestic melodies, lush arrangements and nonpareil musical chops, Arion are now gearing up for their next evolutionary leap with Vultures Die Alone. And what a treat it is.

Tracklisting:

01 Out Of My Life

02 Break My Chains

03 Bloodline (Feat. Noora Louhimo)

04 I’m Here To Save You

05 In The Name Of Love (Feat. Cyan Kicks)

06 A Vulture Dies Alone

07 I Love To Be Your Enemy

08 Where The Ocean Greets The Sky

09 I Don’t Fear You

10 Until Eternity Ends

Artwork by Dark Side of Zen

Lassi Vääränen- Vocals, Iivo Kaipainen – Guitars, Arttu Vauhkonen – Keyboards, Gege Velinov – Bass, Topias Kupiainen – Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*