Newsfeed

Knocked Down: Skate punk and asparagus….

Knocked Down - Left & Empty

Stockton in California is hosts the annual Asparagus Festival and is home to the Haggin Museum, but also hometown to the band Knocked Down. The track Left & Empty taken from Knocked Down’s album Anything But Luck out via Wormholedeath.

Knocked Down is a skate punk / pop punk trio formed in late 2016. The band released their first EP in 2017 and released their first full length in late 2019. Knocked Down has since signed with the Italian label WormHoleDeath and Plans on re-releasing their debut album in 2020. The band has been busy working on lots of new material and have plans of releasing their next album by the beginning of 2021.

Stockton in California is hosts the annual Asparagus Festival and is home to the Haggin Museum, but also hometown to the band. The 2019 track Shattered,

Line Up:

Chris Whaley – Guitar / Vocals

Tony Heckerman – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*