Newsfeed

October Changes: Blends gothic metal, industrial and symphonic…..

October Changes – The Salcido Story

October Changes brings an eclectic blend of symphonic, industrial and gothic metal, fused together with some electronic influences.  The female vocalist delivers vocals that go from clean, more classic inspired to more powerful dark vocals. The result is a unique and variable sound that has the ability to reach beyond metal-music-lovers.

The band October Change states, «For the song Salcido Story we wanted to set the attention on domestic violence and abuse. We got our inspiration from the Salcido murders that happened in 1989. We know that our video is somewhat gruesome and uncensored, but we feel that domestic violence and abuse shouldn’t get censored, since it is horrifying and very traumatizing to go through something like that. We wanted to capture the feeling of the victims as good as possible in our video. We hope that our video somewhat awakens people to help out friends that go through a difficult time in their life».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*