Newsfeed

Déhà: One of the most prolific and irreverent artists in the alternative and heavy music scene of nowadays….

Déhà – Cruel Words

With dozens of releases and collaborations over the past few years, Belgian enigmatic sound magician Déhà is one of the most prolific and irreverent artists in the alternative and heavy music scene of nowadays. Déhà is the multi-instrumentalist primary vehicle to vent out his inner demons and depressive feelings and Cruel Words is a disturbing testimony of the powers and emotions coming from the dark corners of his mind.

Originally released in early 2019 by Naturmacht Productions, Cruel Words is now being reissued on vinyl for the very first time by Burning World Records and sees Déhà merging elements of post-rock, sludge and depressive black-metal in a highly disturbing and emotional way that will surely appeal to fans of either Amenra, Lifelover or Alcest.

   I Am Mine to Break      7:33      

   Pain Is A Wasteland      7:13      

   Blackness in May          8:17      

   Butterflies        7:31      

   Dead Butterflies            12:49    

   Cruel Words    10:18    

   I Am Mine to Break (Acoustic Reprise)  8:14      

   Saturnine (The Gathering Cover)            8:09      

   Comfort Me II  4,58

Déhà, music news, Burning World Records, Amenra, Lifelover, Alcest,

Link:
Facebook

Déhà – Cruel Words

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*