Newsfeed

Incognosci: Teamed together to make insane and deranged sounds…..

Incognosci –Perfect Specimen

Today we talk about the new video Perfect Specimen from the band Incognosci which was released today! The song is taken from their debut album A Biography Of Madness, released by Extreme Sound Records! A perfect blend between old-school 90’s Death Metal and Brazilian grooves.

No escape from death row

If I were to be condemned who will judge me?

Uncountable killings

To serve a purpose

Who’s purpose?

To serve and protect

How I was taught

Love my country and…

Crush the invaders

No rest, no love, no disagreement

In his mind

Pure devotion

No doubt!

Created to kill and serve

To serve and protect

That’s how I was taught

To love when you are dead

The perfect specimen

Night after night

Drugged and reconstructed

Night after night, destroying your mind

The Rio De Janeiro death metal band Necropse existed between 2008 -2010 and in 2012 they changed name to Incognosci and now with lyrical themes as torture, brainwasher and trauma. A Biography Of Madness last for only 27 minutes but more than enough time for eight brutal, technical, weirds, crazy death metal tracks.

1.            Aftermath           03:28    

2.            Awaken the Desperate   02:39    

3.            Perfect Specimen             03:41    

4.            Traumatize the Masses  03:32    

5.            Eleven Years       03:07    

6.            Tales of Insanity               04:11    

7.            Final Descent into Madness         03:16    

8.            Trapped in Spontaneous Disintegration   03:10

IncognoscI began as mentioned above in the ashes of the brutal band Necropse, with Marcos and Jonathas who teamed together to make insane and deranged sounds. They got together with Iron and the latest release is a single that expands on the story of the thematic EP of 2013, focused on the mental torments of a brainwashed man, which is part of a larger story that was told on A Biography Of Madness.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*