Newsfeed

Rorcal: Gave birth to the ugliest, darkest and roughest tracks of their career…..

Rorcal & Earthflesh – Witch Coven

Rorcal & Earthflesh with first excerpt from upcoming collaborative EP Witch Coven a video created by Chariot of Black Moth.

When Swiss blackened doom-metal quintet Rorcal was forced to cancel more than 40 shows confirmed in order to promote their critically acclaimed fifth album Muladona in early 2020 due to the global pandemic, they decided to put their energy on creating new music. So they teamed up their original bass player and sound manipulator Bruno aka Earthflesh to give birth to the ugliest, darkest and roughest tracks of their career.

Named Witch Coven, this new collaborative effort displays two long and complex songs that merge the harsh noise and deep cracklings provided by Earthflesh with Rorcal’s violent take on doomy black metal. Set for release on April 2 via Hummus Records.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*