Newsfeed

Crummer: Death metal and kingdom…..

Crummer - Deathwards

Asturias was in the Middle Ages an independent kingdom of the same name and about the same extent. Now the kings are long gone, and the area’s death metal band Crummer is ruling.

The death metal band Crummer will April 1st release the album Deathwards via Pathologically Explicit Recorings.

1. FUNERARIUM RITUAL

2. YOU ARE DEAD

3. THE SILENCE OF DEATH

4. ECHOES AMONG THE TOMBSTONES

5. DROWNED IN A DEA OF SOLITUDE

6. THE CHOSEN ONES

7. DEATHWARDS INTO UNIGHT

8. SACKS OF BONES

9. ICED GARDENS OF REMEMBRANCE

10. ERA OF OBSCURITY

Line-up:

Lalo – Guitars, Bass, Keyboards

Abel Suárez –      Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*