Newsfeed

Inhuman Condition: With anticipated debut album…..

Inhuman Condition - Inhuman Condition

Newly-formed death metal band Inhuman Condition has announced their guests that will appear on their anticipated debut album.  The trio, which features Terry Butler (Obituary, ex-Death/Massacre/Six Feet Under),Jeramie Kling (Venom Inc, The Absence, Goregäng and Taylor Nordberg (The Mirrors Productions in Spring Hill, Florida. Drummer and lyricist Paul Mazurkiewicz (Cannibal Corps) is featured as a lyricist for two of the band’s songs, while whammy-shenanigan master and former Massacre/Death guitarist Rick Rozz supplies guest guitar solos for three songs. 

About the album, Kling said: «We have all 14 songs finished up, but not all of them will end up on the first album, so we’ll have the track-listing and other album info announced soon.  We decided to get Paul (Mazurkiewicz) involved in some of the lyric-writing for the album, which was a blast because he’s such a great lyricist.  We had been chatting with Rick (Rozz) after we split with Massacre last fall and one thing led to another and he ended up coming over and laying down some sweet leads on a few of the songs».

Mazurkiewicz said: «It’s been a privilege and a pleasure contributing lyrics for Inhuman Condition.  Taylor, Jeramie and Terry have created some killer music and skulls are going to be crushed!” Rozz added: “This was an honor, and very flattering to be invited to do some whammy shenanigans over three killer tunes with the two great musicians that put this together.  Wishing the band all the best, until the end.  Cheers & Peace«C».

 A few weeks ago, the band released a teaser video with a demo of a new song which can be viewed below. 

Line-up:

Terry Butler – bass

Jeramie Kling – drums/vocals

Taylor Nordberg – guitar

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*