Newsfeed

Master Dy: With a message of psychological pain and chaos but without losing their good humor….

Master Dy – Unknown Sound

The band Master Dy states, «We are a Luso-Brazilian Heavy Metal band that was formed in Porto in Portugal, members of the two sister countries come together to bring you an internal message of psychological pain and chaos but without losing your good humor and faith in Satan. Follow us and learn more about this journey, for us it is a pleasure to have your disgrace with us! Ethan!».The track Final Breath,

The album Unknown Sound was released some weeks ago and features 11 tracks of melodic death metal with aggressively fast solos and, with some nordic influences, the band brings some mysticism to the album. Master Dy is for fans of Ghost, Arch Enemy, Powerwolf, Dragon Force etc. Master Dy has masked members, exciting riffs, expressive solos and lyrics with a mix of revolt and hope.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*