Newsfeed

Residual Self: Using her charms, she dominates those infatuated with her…..

Residual Self – Mistress Of Pain

US hard rock group Residual Self have released the first material from their forthcoming album, Revenge, set for release via Sliptrick Records on April 27th.

The new single is called Mistress Of Pain and here’s the official synopsis; Mistress Of Pain is about what every soul of lust is after, and she knows it. Using her charms, she dominates those infatuated with her. She feeds off the pain of the flesh and pain of the mind. Now caught in her web, you’re into deep. The realization comes… you’re the demon’s prey. Let the guitar licks guide you, as you heed the warnings of Rex. Scream out her name, and we’ll curse her in shame.

Residual Self are:

Rex Mazza – Bass/Vocals | Joshua Spaulding – Guitar | David Sasso – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*