Newsfeed

Moanaa: With substantial switch towards post-black stylistics….

Moanaa - Embers

Until 1950, Bielsko was an independent city in Cieszyn Silesia, Poland. In 1951 it was merged with Biała Krakowska, which created the new city of Bielsko-Biała. Moanaa is an independent band hailing from Bielsko-Biała and have been active since 2008. In 2014 the band released their debut album Descent and two myears later their sophomore album Passage.

Polish post-metallers Moanaa are back with a brand new album. Last week, the band released their 3rd studio full-length Embers via Deformeathing Production.

Embers is a substantial switch towards post-black stylistics and was released in a 10p-panel digipack with artwork conducted by Dogma Noir.

Tracklist:

1.Nothing

2.Lie

3.Triad

4.Inflexion

5.Expire

6.Embers

Line-up:

Łukasz cHooDy Kursa – guitar

Maciej Kosarz- guitar

K-vass – vocals

Kamil Gębala – drums

Łukasz Tomiczek – bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5142 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*