Newsfeed

Plague Of The Fallen: New Zealand death metal and earthquake…..

Plague Of The Fallen - Descent Into Insanity

An earthquake hit Canterbury with a magnitude of 6.3, which occurred in Christchurch at 12.51 local time February 22, 2011. The hard-hitting band Plague Of The Fallen was also established in 2011 in Christchurch. Many are very excited about the band that we tabloid can say came like an earthquake into the metal scene.

Descent Into Insanity  is taken off their upcoming EP Bleeding And Vehement, co-released by Miasma Records and Vomit Your Shirt, featuring 6 tracks of pure death metal. Bleeding And Vehement marks a new chapter for Plague of the Fallen at the forefront of New Zealand death metal.

Tracklist:

1 – Gestation

2 – Bleeding and Vehement

3 – Embodiment of Misery

4 – Rebirth

5 – Deception

6 – Descent Into Insanity

Link:
Facebook

 

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*