Newsfeed

Sleepless: With memorable gut-punch…..

Sleepless – Blood Libel

Original members of 80’s death metal pioneers Dead Conspiracy, Eric Dorsett and Eric Detablan have joined forces with their old friend, guitarist, singer and production machine Kevin Hahn to form Sleepless. Classic, scorching Heavy Metal pulses through debut EP Blood Libel, which will be released on March 12 via Necromantic Press Records.

Heavy metal inspired by an internal need to slam accepted dogma and to shed light on a dark past that is largely forgotten, Blood Libel is the genuine article! Metal, thrash, melody, and at times, depressive introspection, add up to a memorable gut-punch of an EP.

Track List:

1. The Man Who Could Not Sleep

2. Host Desecration

3. Deluded Hordes

4. Blood Libel (A Vampire Tale)

The EP was produced and mastered by Kevin Hahn (Dead Conspiracy, Poison Idea, Panzer God, Paul Gilbert).

Link:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*