Newsfeed

Rituals Of The Dead Hand: Dive into the legends, myths and tales of the notorious robbers…..

Rituals Of The Dead Hand - With Hoof And Horn

Rituals Of The Dead is blackened death doom metal from the outskirts of Belgium.

Black/Doom metallers Rituals Of The Dead Hand returns with a new album With Hoof And Horn, to be released on May 1st via Dunkelheit Produktionen. The track Sulphur,

With Hoof And Horn, Rituals Of The Dead Hand walks the same path of no-nonsense, old school extreme metal updated in a modern and contemporary atmosphere. Again, the four lengthy tracks dive into the legends, myths and tales of the notorious robbers who were ultimately caught, tortured, trialed and executed for their horrific and blasphemous acts…

Truth or legend? Simple folklore or further proof that the Devil is always lurking in the dark, especially behind man’s most sacrilegious deeds? Whatever your answer is, with With Hoof And Horn, the Buckriders will ride again!

Fans of Burzum, The Ruins Of Beverast, Bolt Thrower and Urfaust will not be dissapointed.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*