Newsfeed

BÓLIDO: Hard rock/heavy metal band from Santiago, Chile.

BÓLIDO - MIG Alley

Chilean metallers BÓLIDO has just released the 1st advance single, as well as revealing the cover art and track list for their 3rd album that will be entitled Against The World and will be released on June 15th on CD and Digital formats via Fighter Records. The track MIG Alley,

Formed back in 2010 in Santiago (Chile), BÓLIDO self-released their debut album We Are Rock in 2014, gaining a solid reputation in their native country thanks to their powerful live performances. In 2017, the band signed with Fighter Records, that released their second album Heavy Bombers, after which, they began working on their next album Against The World, already as a trio, which was finalized in early 2021 and which will be released at the beginning of summer of the same year.

1. Against the World

2. MIG Alley

3. Time to Be Yourself

4. Angel in Black and White

5. BHWF

6. In Dreams

7. Turbo

8. Heartbreaker

9. White Hell

BÓLIDO’s new album Against The World is scheduled for June 15th 1f on CD & Digital formats through Fighter Records.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*