Newsfeed

The Writhing Squares: With fascinating music exploration without limitations!

The Writhing Squares - Chart For The Solution

The Writhing Squares are Kevin Nickles and Daniel Provenzano. Two piece psych explorations constructed out of bass, sax, drum machine and a few more things. Their last effort is Chart For The Solution, and the album is a double album that clocks in a close to 71 minutes.

Tracklist:

1. Rogue Moon (11:34)

2. Geisterwaltz (4:24)

3. Ganymede (3:32)

4. The Abyss Is Never Brighter (2:54)

5. A Chorus Of Electrons (1:55)

6. The Library (6:43)

7. NFU (3:40)

8. The Pillars (18:39)

9. North Side Of The Sky (5:38)

10. Resurrect Dead On Planet Whatever (3:37)

11. Epilogue (8:14)

Total Time 70:50

Line-up:

Kevin Nickles: Sax, Flute, Clarinet, Synth, Vocals

Daniel Provenzano: Bass, Synth, Percussion, Vocals

   With

Harmonica Dan Balcer: Harmonica (7)

John Schoemaker: Drums (11)

Alex Ward: Organ (11)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6220 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*