Newsfeed

Zeit: First glimpse of upcoming EP….

Zeit - Stilgestanden

Zeit have released their first glimpse into the upcoming EP, Betonkrebs. They released a new lyric video for the track Stillgestanden. Betonkrebs will be released digitally and as a limited tape version on March, 26th 2021. Betonkrebs have so much as 21 songs and this more than indicate that the songs are short. Zeit is described as black sludge.

1. New Work Order

2. Überwachungskapital

3. Stillgestanden 02:27

4. Wer Bewacht Die Wächter

5. Kosmische Pessimisten

6. Zwischen Nichts Und Wenig

7. Strukturelle Probleme

8. Merke Dir

9. Schwarzlichtviertel

10. Terror Management Theory

11. Cis Scum Must Die

12. Insomnia

13. Stumpf

14. Blass

15. Democracy Is For The Weak

16. Die Klöckner Im Nestlé-Darm

17. Das Große Fressen

18. Triebtäter

19. Profit Loss Ratio

20. Technische Ratten

21. Knochenmehl

22. Junkfood

23. Lungenbrand

24. 420247

«First Doom, now Grind? Yes! Betonkrebs stands in the tradition of the wayward ZEIT-EPs and intones our disdain for everything happening far away from our known paths. While the Null.-EP ventured in the realm of funeral doom, this EP explores the world of Grind and Punk. For this project we started by taking our old song Stillstand again and simply played it this time as fast as we can».

«Most lyrics on Betonkrebs are written in German, the most hateful language there is, and are about all the bullshit we had to endure in the last year. And by that we don’t mean a global pandemic but the endless human stupidity that perpetuated all over the globe».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*