Newsfeed

Aztlan: Mezcla los sonidos del folklor mexicano con el metal…..

Aztlan - Legion Mexica

Two years after their debut México Inmortal, Mexican septet Aztlan released, early this year, their sophomore album Legion Mexica via Metal Inside Records. Legion Mexica features 9 tracks full of thrashy energy and Mexican folksy melody such as Mariachi, on Jarocho, Aztec rhythms and many more sounds from Mexico.

Tracklist:

1.  Sangre Por Sangre

2   La Raza

3.  Raices

4.  Ritual

5.  Legion Mexica

6.  Dia De Muertos

7.  Colibri del Sur

8.  Tlalocan

9.  Mictlan

Aztlan es una banda de Death/Thrash/Folk que mezcla los sonidos del folklor mexicano con el metal.

The English version is this, Aztlan is a death / thrash / folk band that mixes the sounds of Mexican folk with metal.

Line-up:

El Patron – Vocal

Attila – Guitar/Vocal

El Muerto – Guitar

Jaguar – Ancestral Percussions

Centauro – Bass

Diablo – Drums

Credits:

The album was recorded at Piramide Estudio, mixed/mastered was done by Jesus Bravo at Bravesound Studio in Mexico.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5759 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*