Newsfeed

Black Widows: All-female metal band with long-awaited full-length…..

Black Widows – Among The Braves One

Black Widows is the first female metal band from Portugal. The band started in 1995, and recorded an EP Dark Side Of An Angel and an album Sweet…The Hell.

Portuguese all-female metal band Black Widows announces the name of their long-awaited full-length: Among The Brave Ones.

After the release of Sweet … the Hell in 2002 and also after a long break and some changes in the band’s lineup, Black Widows wrote 10 new tracks to record at The Pentagon Audio Manufacturers Studios with producer Fernando Matias.

Lineup:

Rute Fevereiro (vocals and guitars)

Solange Campos (bass)

Mónica Rodrigues (keys and orchestrations)

Marta Brissos (drums)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*