Newsfeed

Dargor: With inspirations from bands like Samael, Ajattara and Dimmu Borgir…..

Dargor – Descent Into Chaos

Polish black metal band Dargor released their debut EP Descent Into Chaos. The release was recorded in 2020 at Regnat Audio Studio and Kancho Records Studio, mixed/mastered by Adrian Jarosz.

Dargor was formed in 2017 as a one-man project at Krosno, Poland by Michal Kustra. Having a dream about creating music with inspirations from bands like Samael, Ajattara and Dimmu Borgir. In 2018 the band released the first single Hellfire, and in 2020 Damian Muszyński (bass/vocal) Michał Socha (rhythm guitar) and Maciej Socha (drums) joined the band and the lineup was completed.

Tracklist Descent Into Chaos:

01. Abysses

02. Bloodthirst

03. Awaken

The Satyricon cover track Wolfpack from the 2008 album Age Of Nero,

The line-up:

Michał Kustra – guitar & vocal

Damian Muszyński – bass & vocal

Michał Socha – guitar

Maciej Socha – drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*