Newsfeed

Infitar: Describe the devastating impact of human greed and selfishness…..

Infitar - Regurgitated Hate

Today we travel to the giant and fascinating island state Indonesia and visit he band Infitar that today have released the album Inhuman.

«Inhuman is part of the storyline description written on Infitar`s 2nd album. The album, which spun for more than 30 minutes, seems to describe the devastating impact of human greed and selfishness, which turned out to be a disaster for Humans themselves. This 7-tracks album is a continuation of our debut album Rotation Of The Sun that was released in 2017». The track Regurgitated Hate,

«This 2nd album, we explore a new formula that features a very evil, gloomy, and gripping composition on every track. On guitar riffs filled by Rsharsh which gives a dark nuance of destruction, then on the drum beats that were beaten by Bob Gulma containing sharp skank, blast beat which is side by side with drum fill, and all drum patterns that creates heavy nuances combined with bass instruments become the chart of the song is very dense, which immediately penetrates Your ears, and Latif on Vocals who throws a dense truth distortion scream whose deliver solid and firm of the lyrics on the album content».

«Inhuman was released on cassette and CD format with different visuals and packaging, cassette will be released by Sudden Death Records (INA). and CD released by Lingering Cadaverine Records (TX). There’s 1 bonus track cover of Florida’s death metal legendary Death ready to execute your ears, and we have a very special guest on this album. We present three guests who fill the guitar and vocals that will add to the tense ferocity in each part that’s filled».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*