Newsfeed

Dark: Turn the world Dark….

Dark – Inside The Void


Ex-members of Beseech, Skineater and The Mary Major are here to turn the world Dark. Swedish Goth rock quartet Dark set April 30th, 2021 as international release date for their new EP Inside The Void

Cover and track listing are as follows:

1. Finally Home

2. One of Us

3. Die Together

4. Memories

Swedish Goth rock quartet Dark consists of vocalist/guitarist/lyricist Erik Molarin, guitarist Jonas Strömberg, bassist Jörgen Ström and drummer Mats Törnebohm. Dark was formed out of the remnants of The Mary Major, and further back Beseech. The band name is a good description of the music and the lyrics. Bleak rock with simple melodies and deep emotional vocals.

Dark have no need for thrash or shred, and they have no hurry and offers creative and nice tones and tempoes to create the fascinating soundscape.

The EP Inside The Void have been recorded and produced by Dark and Mattias Asplund in our own studio. The mastering was done by Nekkomix.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*