Newsfeed

Steegmoord: Strong triple ale and strong metal…..

Steegmoord - Steegmoord

The brewery in the town Ertvelde produces Gulden Draak, a strong triple ale, but the town also offers a strong metal band called Steegmoord!

Steegmoord is an instrumental metal band hailing from Ertvelde, Belgium.  The band started out in 2020 as a studio project when a pandemic had a grip on the world. This newcomer in its genre feels comfortable in this position. But that doesn’t mean this band cannot shake the foundations of any venue in its path.

Influenced by a huge span of music including Mastodon, Opeth, In Flames, Dorje, Rabea Massaad and Toska, Steegmoord has finished it’s debut EP resulting in a half hour of instrumental melodic metal riffs with lot’s of dynamic and some stoner vibes to top it off.

Tracklist:

1 – Your Liberation

2 – Breaking My Chains

3 – Man Made Mountain

4 – Ballad Of Bullets

5 – Silent Hill

6 – Poputchik

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*