Newsfeed

Vildhjarta: A new glimpse into the dark yet uniquely blissful universe…..

Vildhjarta - När De Du Älskar Kommer Tillbaka Fran De Döda

Century Media is happy to present a new glimpse into the dark yet uniquely blissful universe of Swedish metal group Vildhjarta this time with a new song and mesmerizing videographic work of art for När De Du Älskar Kommer Tillbaka Fran De Döda (When Those You Love Come Back From The Dead). Watch the unique video that was produced by Vildhjarta, Riivata Visuals and Solver Productions.

 The song delivers another taste of the band’s upcoming new material. And there’s a lot of it. In response to the new material, the band states, «när de du älskar kommer tillbaka från de döda – måsstaden under vatten 2021 (- When the ones you love return from the dead – måsstaden under vatten 2021)».

Vildhjarta are Calle Thomer (guitars), Daniel Bergström (guitars), Buster Odeholm (drums), and Vilhelm Bladin (vocals).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*