Newsfeed

Ian Parry: With a very large bunch of skilled and well-known musicians…..

Ian Parry – Brute Force

Metal Mind Productions will release the new solo album by Ian Parry entitled Brute Force.

After the successful worldwide release of Ian Parry’s 5th solo album In Flagrante Delicto, Ian Parry now celebrates his 40th year as a professional singer songwriter with the release of his Rock Emporium 2 Brute Force album. This monumental 2nd instalment from Rock Emporium in a melodic power rock / neo-classical metal style, was produced by Ian & mixed by Engineer/Producer/guitarist Fabio Calluori at Sonic Temple Studios Italy (Heimdall/Stamina/Sellitto).

Alongside Ian Parry (Consortium Project/Elegy/Vengeance) are musicians/singers out the world of metal & members of well-known bands such as: Beth-Ami Heavenstone (Graham Bonnet band); Timo Somers (Delain); Martin Helmantel (Elegy); Barend Courbois (Blind Guardian); Allan Sorensen (Royal Hunt/Pretty Maids); Patrick Rondat (Jean-Michel Jarre/Consortium Project); Patrick Johansson & Svante Henryson (Malmsteen); Kris Gildenlöw (Pain of Salvation/Dial); Luca Sellitto (Stamina); Walter Cianciusi, Enrico Cianciusi & Dario Parente (Jeff Tate Band/Headless); Ivar De Graaf (Within Temptation/Kingfisher Sky); Bob Wijtsma (Ex Libris/Ayreon); Jeroen van der Wiel (Odyssice); Kalin Jechev (Rock Emporium 1). Special guest singers includes Wade Black (Crimson Glory/ Leatherwolf/ Seven Witches); Stefano Sbrignadello  (Stamina) & Ani Lozanavo (Ani Lo Band) & Antonio Giorgio.

Brute Force is scheduled for a worldwide release on 4th June 2021 (Metal Mind Productions, partners – Bickee Music in Japan & MVD in the USA).

Ian Parry Brute Force – tracklist:

1. In Isolation

2. Darkest Secrets

3. Til The Day I Die

4. My Confession

5. Brute Force

6. Fairytale

7. Lethal Injection

8. Rings of Fire

9. Dreamworld

10. Where Do We Go From Here

Bonus track for Japan & Sub-licensing:

11. One Vision (Tribute to Queen & Freddie Mercury)

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*