Newsfeed

Hellryder: On its way at full throttle!

Hellryder – The Devil Is A Gambler

German heavy metal supergroup Hellryder presents their very first single + official music video!

First single ever, first music video ever, first real proof of an impressive hellish ride … the wait is over and the Hellryder is on its way at full throttle!

The debut album The Devil Is A Gambler has been announced for May 28, 2021, today the new German Heavy Metal supergroup Hellryder is ready for presenting their eagerly awaited first single and matching music video for the band’s named track “Hellryder” and to show all the Metal fans out there what is meant with DIRTY KICK ASS HEAVY METAL!

Packed with greats of the German metal scene and with members of well-known bands like Grave Digger, Orden Ogan, Gregorian etc., these four hellish gentlemen present something uniquely powerful, straightforward, metallically hard, diabolical and uncompromising … in short: Heavy Metal at its purest! All signs point to a true assault and not just only on record, plans of playing live are already being forged. The ride through hell has only just begun and with today a fiery start is made!

Hellryder: Chris Boltendahl – Vocals Axel Ritt – Guitars Steven Wussow – Bass Timmi Breideband – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*