Newsfeed

Sarmat: Black/death metal and intercontinental ballistic missile…..

Sarmat – RS-28

Sarmat was founded in 2018 by Daniel «Hacel» Szymanowicz (guitarist) and Krzysztof «Kopyś» Kopczeński (guitarist). Dedicated to extreme metal styles as death metal and black metal. Two years later the vocalist Łukasz Kobusiński joined the band and now the band started to record the debut album RS-28, and in march the album was released. It contains 8 tracks, lasts for more than 33 minutes.

The name of the band is taken from The Weapon Of Ultimate Destruction, the Russian super-heavy intercontinental ballistic missile RS-28 SARMAT (also known as SATAN 2). The three musicians in Sarmat is experienced and very skilled. Szymanowicz also plays in Calm Hatchery, ex-Extremis Necrosis, ex-Aggressor, ex-Moby Dick, Kopczeński ex-Spirit Crusher, ex-Carnes and finally Kobusiński ex-Puki Mahlu, ex-Mortis Dei.

Tracklist:

1. Coldgrinder 00:00​

2. Evilution 03:15​

3. The Shining of Oneiros 08:58​

4. RS-28 13:09​

5. Seeds of Uncertainty 17:02​

6. You Don’t Live in My War 20:35​

7. Blackout (Scenario for Tomorrow) part I 26:14​

8. Blackout (Scenario for Tomorrow) part II 29:48

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*