Newsfeed

Revengin: With compositions made by humans and for humans….

Revengin - Repairless

Revengin was created in September 2008 through a natural selection of the time, of ideals and a willingness to absorb and convey feelings in both the subjects of the lyrics and the musical structure.

They mix all styles and stories of each member, thus developing a unique style that does not fit into a musical aspect and also has no such intention. The compositions are made by humans and for humans.

The female fronted symphonic band Revengin band has just presented their new music video for Repairless. The song was originally recorded on the EP Sinergy Through The Ash, released in 2009 and which is sold out and has now received a new version, which will be present on the physical version of the EP Inner Dark.

The scenes of the video clip recordings took place in Ushuaia, Argentina and part of Rio De Janeiro and the video was edited by Max Volta, from the production company Volta Team. The production and recording was done by Rômulo Pirozzi of Piro-z Studios – Rio de Janeiro / Brazil and the mixing and mastering is by Rene Heimans of MaXxive Productions – Reeuwijk / Netherlands.

In addition to the launch of the video clip, Revengin has participated in several online festivals, from 2020 to the present. Its frontwoman Bruna Rocha was invited to make some participations, being with the bands Eros and Les Mémoires Fall, where its imposing voice was graced.

Revengin have a break between 2018 and 2020, but now the line up is:

Hugo Bhering –  Drums and vocals ex-Forceps, ex-Tristesse, ex-Unnature

Thiago Contrera               – Guitars and vocals ex-Tristesse

Bruna Rocha – Vocals ex-Tristesse

Pedro Scarpelli- Bass (2020-present)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*